• Ново
ХЕМИЈА НАУКА INC CS-F0362019F Филтер Инка, Buchner, Внатрешниот Заеднички, Капацитет 15 mL, Заеднички 19/22, Frit OD 20 мм, Порозност парична Казна

ХЕМИЈА НАУКА INC CS-F0362019F Филтер Инка, Buchner, Внатрешниот Заеднички, Капацитет 15 mL, Заеднички 19/22,

DEN 878.40
Залиха

Износ

Не се препорачува за филтрација каде притисок би го надминале 15psi.Заеднички 19/22. Frit К. Г. 20mm, Порозност парична Казна.Земја на потекло : Индија.Не се препорачува за филтрација каде притисок би го надминале 15psi, TLG CS-F0362019 F Филтер Инка, Buchner, Внатрешниот Заеднички, Капацитет 15m L, Заеднички 19/22, Frit К. Г. 20mm, Порозност парична Казна.

Декларирани својства

Најдобри предлози