• Ново
GE Healthcare LS Микрофибер Филтер, 257mm Кол, Borosilicate Стакло, GF/D Одделение, Круг, 675µm Дебелина, 2.7 µm Честички Задржување, 121g/м2 Основа на телесната Тежина, 2.6 дик./100mL/min2 Проток на

GE Healthcare LS Микрофибер Филтер, 257mm Кол, Borosilicate Стакло, GF/D Одделение, Круг, 675µm Дебелина, 2.7

DEN 410.40
Залиха

Износ

GE Healthcare LS Микрофибер Филтер, 257mm Кол, Borosilicate Стакло, GF/D Одделение, Круг, 675µm Дебелина, 2.7 µm Честички Задржување, 121g/м2 Основа на телесната Тежина, 2.6 дик./100m L/min2 Проток на Воздух Стапка, со Врзивно средство-Бесплатно, ..

Декларирани својства

Најдобри предлози