• Ново
Нови UC7225T Далечински Управувач за KENSGROVE ДОВЕДОА 72 во YG493ODBN

Нови UC7225T Далечински Управувач за KENSGROVE ДОВЕДОА 72 во YG493ODBN

DEN 381.60
Залиха

Износ

Компатибилен со моделите : YG493 OD-PN Kensgrove 72 во.Интегрирани LED Бела Таваница Фан YG493 OD-BN Kensgrove 72 во.Компатибилен Уред Тип : Тавански Вентилатор Компатибилен брендови : Дома Декоратерите Колекција На UC7225 T далечински управувач е соодветна замена за Kensgrove 9-Брзина фанови.Интегрирани LED Внатрешна/Надворешна Полиран Никел Тавански Вентилатор YG493 OD-ПОТ Kensgrove 72 во.Интегрирани LED Внатрешна/Надворешна Бела Таваница Фан YG493 B-BN Kensgrove 64 во.LED Еспресо Бронза Тавански Вентилатор YG493 B-ПОТ Kensgrove 64 во.Интегрирани LED Внатрешна/Надворешна Еспресо Бронза Тавански Вентилатор YG493 ODC-MBK Kensgrove 72 во.Забелешка : овој далечински не ќе работи за 6-брзински фанови.LED Бела Таваница Фан UC7225 T.Интегрирани LED Внатрешна/Надворешна Мат Црна Тавански Вентилатор.Компатибилен со моделите : YG493 A-BN Kensgrove во 54.Интегрирани LED Еспресо Бронза Тавански Вентилатор YG493 A-ПОТ Kensgrove во 54.LED Бранеа Никел Тавански Вентилатор YG493 B-ИО Kensgrove 64 во.Ние препорачуваме само за љубителите наведени подолу.Првично се снабдува со Тавански Вентилатор модели : KENSGROVE LED 54 ВО YG493 ABN, KENSGROVE LED 54 ВО YG493 AEB, KENSGROVE LED 54 ВО YG493 AWH, KENSGROVE LED 64 ВО YG493 BBN, KENSGROVE LED 64 ВО YG493 BEB, KENSGROVE LED 64 ВО YG493 BWH, KENSGROVE ДОВЕДОА 72 ВО YG493 ODBN, KENSGROVE ДОВЕДОА 72 ВО YG493 ODCMBK, KENSGROVE ДОВЕДОА 72 ВО YG493 ODEB, KENSGROVE ДОВЕДОА 72 ВО YG493 ODPN, KENSGROVE ДОВЕДОА 72 ВО YG493 ODWH Батеријата е Потребно : 2 AAA (се продава одделно).Интегрирани LED Внатрешна/Надворешна Бранеа Никел Тавански Вентилатор YG493 OD-ИО Kensgrove 72 во.

Декларирани својства

Најдобри предлози