• Ново
1402710080 Пренос Диригент Плоча & Филтер & Заптивка & Конектор Адаптер за Полнење за Мерцедес C240/C320 ML500 S430 SLK320 722.6

1402710080 Пренос Диригент Плоча & Филтер & Заптивка & Конектор Адаптер за Полнење за Мерцедес C240/C320 ML500

DEN 1656.00
Залиха

Износ

Го Замени Дел Број : 722.6, 140 270 11 61,140 270 08 61,140 270 05 61,140 277 00 95, 140 271 00 80,203 540 02 53,203 540 01 53, 1402701161,1402700861,1402700561,1402770095, 1402710080,2035400253,2035400153,2035400053,1402700250, 203 540 00 53,140 270 02 50. Компатибилен со 2001-2004 Мерцедес Бенц A190, 1997-2005 Мерцедес Бенц C230, 2001-2005 Мерцедес Бенц C240, 1997-2007 Мерцедес Бенц C280, 2001-2005 Мерцедес Бенц C320, 2006 2007 Мерцедес Бенц C350, 1997-2011 Мерцедес Бенц CL500, 1997-2014 Мерцедес Бенц CL600, 2010-2012 година Мерцедес Бенц CL63 AMG, 1997-2005 Мерцедес Бенц CLK320, 1999-2003 Мерцедес Бенц CLK430, 2003-2005 Мерцедес Бенц CLK500. Компатибилен со 2011-2016 Мерцедес Бенц E250, 1997-2009 Мерцедес Бенц E300, 1996-2006 Мерцедес Бенц E320, 2006-2009 Мерцедес Бенц E350, 1998-2003 Мерцедес Бенц ML320, 2003-2005 Мерцедес Бенц ML350, 1996-1999 година Мерцедес Бенц S320, 2006-2013 Мерцедес Бенц S350, 1996-2003 Мерцедес Бенц SL500, 2001-2004 Мерцедес Бенц SLK320, 2004-2010 Мерцедес Бенц Спринтер.Ви благодариме за да ги избереме нашите Добри и Квалитетни Делови Со Убаво Цена, секој проблем може да контактирате со нас преку E-mail.

Декларирани својства

Најдобри предлози