• Ново
TRIPP ЛАЈТ Cat6 Цврсто Јадро најголемиот Дел Кабел, ЦМР-Номинална ПВЦ, Gigabit, Бела, 1000' (N222-01K-ПОТ)

TRIPP ЛАЈТ Cat6 Цврсто Јадро најголемиот Дел Кабел, ЦМР-Номинална ПВЦ, Gigabit, Бела, 1000' (N222-01K-ПОТ)

DEN 2224.80
Залиха

Износ

Висок квалитет на AWG 23 4-пар Солидна бакарна жица и ЦМР-Номинална ПВЦ јакна.Дизајниран за дистрибуција на податоци, глас и дигитални видео преку Gigabit Ethernet мрежи.Идеален за 10/100/1000 Base-T Ethernet, 100 Mbps tpddi, 155 Mbps БАНКОМАТ, isdn, глас, ОВЖС/ВРАТОТ и токен Прстен Тип 3 апликации.Во близина на крајот на crosstalk нивоа се сведени на минимум, со што N222-01 K-ПОТ идеален за 10/100/1000 Base-T Ethernet, 100 Mbps TPDDI, 155 Mbps БАНКОМАТ, ISDN, глас, ОВЖС/ВРАТОТ и Токен Прстен Тип 3 апликации.Цел живот ограничена Гаранција.

Декларирани својства

Најдобри предлози