• Ново
Бои Мека-Сортирање Кеси, (25 Парчиња)

Бои Мека-Сортирање Кеси, (25 Парчиња)

DEN 1530.96
Залиха

Износ

Секој од 5 колор-кодирани групи на храна кеси содржат 4 поместена ткаенина прехранбени продукти.Покрај учењето бои, различни видови на храна ги инспирира јазик и да се преправам игра.Површината перат. 7½"W x 7"h.Возраст на раѓање+ *ве молиме имајте во предвид на зелена сортирање торба на брокула е отстранета и заменета со круша.Наставата здравје, исхрана и фитнес на нашите деца е критичар.Земја на потекло : Кина.Секој од 5 колор-кодирани групи на храна кеси содржат 4 поместена ткаенина прехранбени продукти.Покрај Учењето бои, различни видови на храна ги Инспирира Јазик и да се преправам игра.Површината перат. 7½"W x 7"Х Век раѓање+ *ве молиме имајте во предвид на зелена сортирање торба на брокула е отстранета и заменета со круша.Наставата здравје, исхрана и фитнес на нашите деца е исклучително важен елемент на програми денес.Преземање чекори за здрави успех вклучува користење на различни производи кои може да се дополни програма или Програма.Овој производ може да ви помогне да се постигне таквите цели.Произведени од страна Бекер е Училиште Материјали - Образование.Произведено во Кина.

Декларирани својства

Најдобри предлози